Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ceyhun Yılmaz: Hayatımı Fatih Terim değiştirdi

Ceyhun Yılmaz: Hayatımı Fatih Terim değiştirdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu komedyen Ceyhun Yılmaz, katıldığı bir TV programında hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı

Oyuncu, sunucu ve radyo programcısı Ceyhun Yılmaz, Cine 5'te yayınlanan 'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme' programına konuk oldu. nbsp;
Televizyona, Nurseli İdiz'in sunduğu bir programda asistan olarak başladım. Ardından Gani Müjde ile bir program yaptık ve battı. Müjde ve ben, iş battıktan sonra hâlâ arkadaş olan nadir insanlarız.


DİZİYE GİRİP ÖLEMEDİM
Radyo programcılığına başladığımda Fatih Terim'in desteğini unutamam. Hoca bizim memleketin futbolunu nasıl değiştirdiyse, benim de hayatımı öyle değiştirdi. Ben 21 yaşındayken o dönem çalışmak istediğim radyo sahibi Emre Hattat'ı aradı ve radyoya torpille başladım. 'Fatih Terim'e ayıp olmasın, birkaç ay sonra kovarız' demişler. Ama gerisi geldi. 1997 yılında ben de kredi kartının ne olduğunu bilmeden davrandım. Anne ve babamı üzecek bir hesapla karşı karşıya kalınca onlara söyleyemedim. Okan Bayülgen'le de abi kardeş gibiyizdir, "Bu derdi ben çözeceğim ama o kredi kartını kıracaksın" dedi. O zamanın parasıyla benim için binler ödedi.
'Muhteşem Yüzyıl' için sakallarımı uzattım. Dizinin bir bölümünde oynayacaktım ama olmadı. Bir girip öleyim dedim ama kısmet değilmiş.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...