Mancini'nin otobüsten kovduğu Fenerbahçeli!

Mancini'nin otobüsten kovduğu Fenerbahçeli!

SPOR Haberleri

İdmanda röveşata denerken sakatlanınca kadroya alınmayan Emre takım otobüsünde hocasının üstüne yürüdü. Mancini'nin yanıtı ise daha sert oldu...

İdmanda röveşata denerken sakatlanmasına sinirlenen İtalyan teknik adam başlarda şans verdiği milli oyuncuyu sonra 18 maçta kadroya dahi almadı. Oynatılmamasına isyan eden Emre takım otobüsünde hocasınınüstüne yürüdü. Mancini'nin yanıtı ise daha sert oldu

Uzun süredir gizli kalan bir gerçek daha ortaya çıktı. Olayın kahramanları Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu ile Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini. Olayın gerçekleştiği yer İtalya. Gerçekleştiği zaman ise Roberto Mancini'nin Inter'deki ilk, Emre Belözoğlu'nun ise son yılı olan 2004-05 sezonu.

BAŞLARDA ŞANSVERDİ AMA

Galatasaray'da gösterdiği çıkışın ardından Emre bedelsiz bir şekilde Inter'e transfer olup 5 yıllık imza atarken, Çizme ekibine 2004-05 sezonunun başında Mancini geldi. İtalyan hoca, Nerazzuri'de 3. sezonunu geçiren Emre'yi ilk dört haftada tüm maçlarda kadroya alırken, 1 kez 11'de oynattı, iki kez de sonradan oyuna dahil etti.

Ardından Mancini, Emre'ye ara ara şans verdi. Ama ne olduysa milli futbolcunun idmanda röveşata denerken düşüp sakatlanmasından sonra oldu.

EN SON TAKIMDAN DA KOVDU

Emre'nin kendi kendine sakatlanmasına ve takımdan uzak kalmasına sinirlenen Mancini sonraki süreçte milli futbolcuya verdiği şansları azalttı, Emre 18 maçta kadroya dahi alınmadı. Bu duruma isyan eden Emre tepkisini takım otobüsünde İtalyan teknik adamın üzerine yürüyerek gösterdi. Ancak bu davranışı ona pahalıya patladı.

Diğer futbolcuların önünde gerçekleşen bu hareketi büyük saygısızlık olarak gören Mancini'nin tepkisi Emre'ninkinden daha sert oldu. İtalyan hoca, o dönem 25 yaşında olan milli futbolcuyu otobüsten attı. Bu olay sonrası ikilinin arası iyice açıldı. Mancini 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın satılacaklar listesine koydu. Böylelikle Inter macerası biten Emre, 3.8 milyon pound karşılığında Newcastle'a gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...