Liseli Berna'nın sır ölümü!

/ Kaynak: DHA
Liseli Berna'nın sır ölümü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Denizli'de, lise öğrencisi 16 yaşındaki Berna, kaldığı yurdun üçüncü katının balkonun kendini boşluğa bırakarak öldü geride hiç bir not bırakmadan...

Gen kız kaldığı yurdun balkonundan atlayarak yaşamına son verdi geride ne bir not nede bir başka şey bıraktı. Henüz 16 yaşında olan Berna'nın sır ölümü hayrete düşürdü. Denizli'de, lise öğrencisi 16 yaşındaki Berna Pekakça, kaldığı kız yurdunun üçüncü katının balkonun kendini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.Dr. Bekir Sıddık sağlık Meslek Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Berna Pekakça, dün saat 23.00 sıralarında, Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi'ndeki Zambak Kız Yurdu'nun üçüncü katının balkonundan atladı. Beton zemine düşen Pekakça, ağır yaralı kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.Berna Pekakça'nın cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morgunda yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edildi. İntiharıyla ilgili hiç bir not bırakmayan liseli Berna, bugün Kale İlçesi Demirciler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kız yurdu yöneticileri ve arkadaşlarının ifadelerine başvurdu. Arkadaşları Bena Pekakça'nın son günlerde psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...