Fenerbahçeli Milli Voleybolcu dünya evine girdi

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçeli Milli Voleybolcu dünya evine girdi

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Seda Tokatlıoğlu, Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın eski kaptanı ve A Milli Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Seda Tokatlıoğlu, Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı staff'ında da görev yapan Turgay Aslanyürek ile hayatını birleştiren Tokatlıoğlu, evlilik cüzdanını nikah memurunun elinden aldıktan sonra havaya kaldırarak sevincini gözler önüne serdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Seda Tokatlıoğlu ve Turgay Aslanyürek çifti, tüm bekarlara aynı mutluluğu tatmaları dileğinde bulundular. Niksar'da yapılan düğünde gelin ve damat yöreye ait müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam eden düğün, konuklara da unutulmaz bir gece yaşattı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...