Doçent cinayetinde sıcak gelişme!

/ Kaynak: İHA
Doçent cinayetinde sıcak gelişme!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Doç. Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili tutuklanan Prof. Dr. Ahmet G'nin eşi olan Prof. Dr. H.G'nin istifasını istedi. Sekreter A.S'nin ise işine son verildi

Konya'da Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili tutuklanan Prof. Dr. Ahmet G'nin eşi olan Fakülte Dekanı Prof. Dr. H.G'nin istifasını istedi. Sekreter A.S'nin ise işine son verildi. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in (42) odasında bıçaklanarak öldürülmesinin ardından Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet G. (55) ve sekreter A.S. (35) gözaltına alınmış, Prof. Dr. Ahmet G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, sekreter A.S. ise serbest kalmıştı. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yaşanan olayların ardından Prof. Dr. Ahmet G'nin eşi olan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H.G'nin istifasını istedi. Sekreter A.S'nin de işine son verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...