Kayahan'dan Serdar Ortaç'a büyük tepki!

Kayahan'dan Serdar Ortaç'a büyük tepki!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Kayahan, yeni albümünde yer almak isteyen Serdar Ortaç'ı Ahmet Kaya için reddetti.

Kan­ser­le sa­va­şan us­ta sa­nat­çı Ka­ya­han, te­da­vi sü­re­cin­de ol­ma­sı­na rağ­men tri­bü­te al­bü­mü için bü­yük bir ti­tiz­lik­le ça­lı­şı­yor. Aj­da Pek­kan, Ni­lü­fer, Gül­ben Er­gen, Tar­kan, Can­dan Er­çe­tin, Se­zen Ak­su, Fun­da Arar gi­bi isim­ler sanatçının sevilen şarkılarını seslendirecek.


SERDAR ORTAÇ'I REDDETTİ
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre, önü­müz­de­ki ay­lar­da pi­ya­sa­ya çı­ka­cak al­büm­de ün­lü pop­çu Ser­dar Or­taç da yer al­mak is­te­di. Bu is­te­ği­ni al­bü­mün pro­dük­tö­rü ara­cı­lı­ğıy­la sa­nat­çı­ya ile­ten Serdar Or­taç, olum­suz ya­nıt alın­ca şo­ke ol­du.


O OLA­YI­ UNUT­MA­DI
Ka­ya­han, 1999 yı­lın­da Ah­met Ka­ya'ya ça­tal fır­lat­tı­ğı için Or­ta­ç'­ı al­bü­me al­mak istemediğini belirtti. Sanatçı, "Al­bü­mü­mü le­ke­let­me­m" di­ye­rek pro­dük­tö­rü Mu­rat Yıl­dı­rı­m'­a Ser­dar Or­taç ko­nu­sun­da ke­sin ta­li­mat ver­di.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...