Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray'ın gizli planı!

/ Kaynak: DHA
İşte Galatasaray'ın gizli planı!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'da transfer stratejisinin ana unsuru Sneijder.

Sarı kırmızılı yönetimin ilk amacı; Dünya Kupası'nda yeniden vitrine çıkmasını umdukları Wesley Sneijder'i yüksek bir rakama satmak. nbsp;
TFF'nin 5+3 yabancı uygulaması sonrasında zor durumda olan ve yeni bir transfer için 4 yabancısını kadrodan çıkarmak zorunda kalan sarı kırmızılı kulüp, kadrodaki mevcut yabancı oyuncular için de piyasası yüksek en değerli parça olarak gördükleri Sneijder'i satmayı hedefliyor. Hollandalı yıldız 30 yaşına geride bıraktığı için bu sezon satılmaz ise bir daha elden çıkarıp gelir elde etmenin mümkün olmadığını düşünen sarı kırmızılı yönetim Sneijder'i satıp yerine genç bir oyuncu alacak. nbsp;G.Saray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sneijder'in sarı kırmızılı kulüpte bulunmaktan çok memnun olduğunu her yerde açıklıyor. Ancak cazip bir teklif gelmesi durumunda Sneijder gitmek isterse, sarı kırmızılı yönetim transferi için yol verecek. Teknik direktör Roberto Mancini'nin de Sneijder'den çok mutlu olduğu ancak yerine hücuma dönük bir orta saha ya da forvet alınması durumunda Sneijder'in satışına onay verdiği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...