Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lice'de büyük yalan ortaya çıktı!

Lice'de büyük yalan ortaya çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir kişinin ölümü 4 kişinin yaralanmasına neden olan patlamanın patlayıcı madde hazırlanırken meydana geldiği belirlendi

Lice ilçesinde bir kişinin ölümü, 4 kişinin nbsp;yaralanmasına neden olan patlamanın patlayıcı madde hazırlanırken meydana geldiği belirlendi. Alınan bilgiye göre, Kıralan köyünde tüp patlaması olduğu beyan edilerek Lice Devlet Hastanesine bir kadın cesedi ile 2'si ağır 4 kişinin yaralı nbsp;olarak getirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında sözkonusu patlamanın, terör örgütüne müzahir nbsp;şahıslarca bir evde patlayıcı madde hazırlanırken meydana geldiği tespit edildi. Patlamada yaralanan 4 kişinin Lice Devlet Hastanesindeki ilk nbsp;müdahalenin ardından sevkedildikleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi nbsp;Hastanesindeki tedavileri sürüyor. (Kaynak: Milliyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...