Yıldırım kamyona böyle çarptı

/ Kaynak: İHA
Yıldırım kamyona böyle çarptı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Kanada'da seyir halindeki bir kamyoneti yıldırım çarpması kameralar tarafından an be an kaydedildi.

Kanada'nın Alberta eyaletinde meydana gelen olayda otobanda seyir halinde olan bir kamyoneti aniden yıldırım çarptı. Kaza sonrası kamyonet alev topuna dönerken aracı kullanan Al Perry ve eşi Betty Perry araçta mahsur kaldı. Yıldırımın çarpması sonucu aracın hava yastığının devreye girdiğini ve araçtaki elektrik sisteminin bozulduğunu ifade eden Al Perry kapı ve camların kitlenmesiyle araçta mahsur kaldıklarını belirtti. Defalarca camı kırmak için uğraş verdiklerini ancak başarısız olduklarını belirten Perry, arkalarında bulunan araçtan inen polis memurunun camı kırarak kendilerini kurtarması sayesinde hayatta kaldıklarını belirtti.Araca duman dolduğu anda öleceklerini hissettiğini fakat eşine bu durumu belli etmemeye çalışmadığını kaydeden Perry, polis memurunun gelmesi sayesinde hayata döndüklerini belirtti.Yıldırım kamyona böyle çarptı. nbsp;Kanada'da seyir halindeki bir kamyoneti yıldırım çarpması kameralar tarafından an be an kaydedildi.


Kanada'nın Alberta eyaletinde meydana gelen olayda otobanda seyir halinde olan bir kamyoneti aniden yıldırım çarptı. Kaza sonrası kamyonet alev topuna dönerken aracı kullanan Al Perry ve eşi Betty Perry araçta mahsur kaldı. Yıldırımın çarpması sonucu aracın hava yastığının devreye girdiğini ve araçtaki elektrik sisteminin bozulduğunu ifade eden Al Perry kapı ve camların kitlenmesiyle araçta mahsur kaldıklarını belirtti. Defalarca camı kırmak için uğraş verdiklerini ancak başarısız olduklarını belirten Perry, arkalarında bulunan araçtan inen polis memurunun camı kırarak kendilerini kurtarması sayesinde hayatta kaldıklarını belirtti.


Araca duman dolduğu anda öleceklerini hissettiğini fakat eşine bu durumu belli etmemeye çalışmadığını kaydeden Perry, polis memurunun gelmesi sayesinde hayata döndüklerini belirtti.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...