Beşiktaş'tan Ümraniye'ye transfer

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'tan Ümraniye'ye transfer

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş Yönetimi'nde bir kaç haftadır konuşulan görev değişikliklerinin bu hafta gerçekleşmesi bekleniyor.

Transfer çalışmaları yüzünden sık sık yurt dışına gidip-gelen başkan Fikret Orman geçen haftaki Yönetim Kurulu toplantısında görev değişiklikleri konusunu bu haftaki toplantıya bıraktığını söylemişti. Bu hafta yapılacak toplantıda yeni görev dağılımını masaya yatıracak olan Fikret Orman özellikle futbol takımının daha otoriter bir şekilde denetlenmesini istiyor.


AHMET NUR ÇEBİ, ÜMRANİYE'DE GÖREV ALMAYA SICAK BAKIYOR
Futbol A Takımı'nda geçtiğimiz sezon yaşanan futbol dışı olayların ve kavgaların bu sezon sıkı bir denetimle önüne geçilmesini arzu eden Orman bu sebeple ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'yi Ümraniye'nin başına getirme düşüncesinde. Çebi'nin otoriter ve aynı zamanda babacan bir yapıya sahip olduğunu düşünen Fikret Orman,Çebi'den bundan sonraki mesaisini Ümraniye için harcamasını ve takımı kontrol altında tutmasını istiyor. Ümraniye'nin başına geçme teklifine sıcak bakan Ahmet Nur Çebi kendisinin direkt olarak herhangi bir göreve talip olmayacağını ve görevlendirmenin başkanın yetkisinde olduğunu belirtmişti. İkinci başkan Çebi, futbol takımında kendisine ihtiyaç duyulup duyulmadığını değerlendirip ,aynı zamanda Ümraniye'de sorun olup olmadığına bakacak. Nevzat Demir Tesisleri'nde sorunlar varsa ve bunları çözebileceğine inanıyorsa kabul edecek olan Çebi bu görev için başkana hiç bir zaman hayır demedi.


AHMET KAVALCI'NIN ÇEBİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞMASI ÖNGÖRÜLÜYOR
Futbol A Takımı'ndan sorumlu olan ve futbolcuların çok sevdiği Ahmet Kavalcı'nın iyi niyetle yaptığı çalışmaları takdir eden başkan Fikret Orman, Kavalcı'nın futbol takımı ile olan bağlarını koparmak istemiyor.Bu sebeple Futbol A Takımı'ndaki görevine devam edecek olan Kavalcı'nın ,Çebi ile birlikte çalışarak daha çok yurt içi ,yurt dışı deplasmanları ve kamplar ile ilgilenip futbol takımının basın sözcülüğü görevini yapması öngörülüyor.


ÜMRANİYE NEVZAT DEMİR TESİSLERİ YENİ ÇEKİŞMELERE GEBE
Ahmet Nur Çebi'nin önümüzdeki günlerde, Nevzat Demir Tesisleri'nde tek yetkili olarak göreve başlayacak olması ve Ümraniye'de yaşanacak değişimlerin beraberinde yeni tanımlamaları getirmesi de bekleniyor. Takımda Sportif Direktör konumunda olan ve şu ana kadar Ümraniye'nin tek sorumlusu konumunda bulunan Önder Özen'in bu değişimden sonra Ümraniye'deki yetki sınırının ne olacağı şu anda belirsizliğini koruyor. Önder Özen'in geniş yetkilerinin Ahmet Nur Çebi tarafından kısıtlanıp kısıtlanmayacağı ve Çebi'nin Önder Özen ile koordine mi yoksa O'nun patronu şeklinde mi çalışacağı Ahmet Nur Çebi'nin bu görevi kabul edip Nevzat Demir Tesisleri'ne yerleşmesinin ardından belli olacak.


YÖNETİMDE BAŞKA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ DE OLACAK
Beşiktaş yönetimindeki görevlendirmelerin sadece Ümraniye ile sınırlı kalmayacağı Başkan Fikret Orman'ın Genel Sekreterliğe Ahmet Ürkmezgil'i asbaşkanlığa da Umut Güner'i getireceği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...