Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İntihar edeceğiz diye mesaj atıp kaybolan 2 genç geri döndü

/ Kaynak: İHA
İntihar edeceğiz diye mesaj atıp kaybolan 2 genç geri döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da arkadaşlarına intihar edeceklerine dair mesaj atıp birlikte kayıplara karışan 2 gencin dün gece evlerine döndükleri ortaya çıktı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde ikamet eden M.C.K.(19) ve E.Ş.(19) adlı gençler önceki gece saat 23.30 sıralarında arkadaşlarından birine "Otomobilimizle birlikte Lavolet Alışveriş Merkezi karşısında denizde intihar edeceğiz" yazılı mesaj çekti.Gençlerin gece boyunca cep telefonuna ulaşılamayınca olay sabah polise haber verildi. Samsun polisi Lavolet Alışveriş Merkezi karşısı ve Tekkeköy ilçesi sahillerinde söz konusu gençleri aradı. Ancak arama çalışmaları sonuçsuz olduğu bir sırada Atakum ilçesi Körfez Mahallesi sahilinde gençlerin içinde bulunduğu 55 DF 232 plakalı otomobil anahtarı içinde terk edilmiş olarak bulundu. Polis ve gençlerin yakınları aracın terk edildiği sahilde arama çalışması yaptı. Yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.Kayıp M.C.K. ve E.Ş.'nin dün gece evlerine döndükleri ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...