Galatasaray'da Ünal Aysal, Olcan Adın hakkında son sözünü söyledi

Galatasaray'da Ünal Aysal, Olcan Adın hakkında son sözünü söyledi

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor'dan Olcan Adın transferi ile ilgili ortaya atılan konular hakkında son sözünü söyledi: İhtiyacımız olan...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer gündemlerinde bulunan Olcan Adın ile ilgili açıklamalarda bulundu.NTVSpor'a konuşan Aysal, Olcan Adın için, "Israrcılık olmaz. Olcan iyi bir oyuncu. Kanat oyuncusu olarak Galatasaray'ın Olcan'a ihtiyacı var. Ama Trabzon gönül rızası ile verirse oturur konuşuruz. Ama Trabzon 'tutmak istiyorum' derse ısrarcı olmayız." dedi.UEFA'nın kısıtlamalarının transferi etkileyeceğini belirten başkan, "Financial Fair-Play tabii ki transferi etkiler. Transfer yapacağız mı, yapacağız. İmkanlar müsait, karşılığı için de hesaplar tutuyor." diye konuştu.Ujfalusi'nin yerine göreve getirilen Erdal Keser'i de değerlendiren Ünal Aysal, "Erdal Keser çok deneyimli bir spor adamı. Ujfalusi'nin yerine Erdal Keser'in bu görevi daha aktif götüreceğine inanıyorum. Hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...