O katil İstanbul'da yakalandı

/ Kaynak: İHA
O katil İstanbul'da yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne'de iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgaya müdahale ederken şehit düşen polis memuru Hüseyin İmrağ'ın (33) katil zanlısı yakalandı.

Edirne'de silahlı kavgaya müdahale ederken şehit düşen polis memuru Hüseyin İmrağ'ın katil zanlısı olduğu iddia edilen bir şüpheli, İstanbul'da yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Edirne'de Rus ve Türk plakalı iki otomobilde bulunan gruplar henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavgaya tutuşmuştu. Eski İstanbul Caddesi üzerinde çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polis memuru Hüseyin İmrağ (33) ise bu sırada göğsüne isabet eden tek kurşunla ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Kaçan şüphelinin kullandığı 34 BR 4588 plakalı otomobilin plakası üzerinden çevrede geniş çaplı çalışma başlatıldı. Soruşturma sürerken, aranan otomobilin izine akşam saatlerinde İstanbul Hadımköy'de rastlandı.

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul polisi, telsiz anonsuyla tüm ilçeleri araç hususunda uyardı. Şüphelinin plakası üzerinden çok sayıda ekip yol güzergahı üzerinde tertibat aldı. Bir kez görüldükten sonra gözden kaybolan otomobilin izine bu kez Küçükçekmece E-5 Karayolu üzerinde rastlandı. Bu noktadan itibaren başlayan kovalamaca, Haliç Köprüsü üzerinden Şişli'ye kadar sürdü. Halasgargazi Caddesi'nde sıkıştırılan otomobildeki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin gözaltına alınmasıyla birlikte el konulan otomobilde olayda kullanılan silahın bulunması için arama yapıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından otomobil, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakalanan şüpheli ise sevk edildiği emniyette sorguya alındı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...