BDP binasını basmak istediler

/ Kaynak: İHA
BDP binasını basmak istediler

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Malatya'da Diyarbakır'daki bayrak indirme olayına tepki göstererek BDP il binasını basmak isteyen grup, polis tarafından engellendi.

Malatya'da yaklaşık 40-50 kişilik bir grup genç, Halep Caddesi'nde bulunan BDP il binasını basmak için Soykan Parkı'ndan caddeye doğru inmeye çalışırken sivil polislerce engellenirlerken, çevik kuvvet ekipleri ise caddede set kurdular. PKK aleyhine çeşitli sloganlar atan grubun tüm girişimlerine rağmen polis tarafından izin verilmedi. Geri dönüşe geçen grup, daha sonra Yeni Camii'nin ön kısmından BDP il binasını doğru harekete geçti. Ancak grup burada da sivil polis ekipleri tarafından engellenirken, çevik kuvvet ekipleri ise BDP'nin çevresinde set kurarak geçişlere izin vermedi. Çeşitli sloganlar atan grup, polislerin ikna etmesi sonucunda olay yerinden ayrıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde önlemler arttırıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...