Gidiyor mu, kalıyor mu?

/ Kaynak: İHA
Gidiyor mu, kalıyor mu?

SPOR Haberleri  / İHA

Mancini, ülkesinin önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda, 2 yıl daha Galatasaray'da kalacağını söyledi.

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, ülkesinin önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda, 2 yıl daha Galatasaray'da kalacağını söyledi.

İtalya'yı ve İtalyan futbolunu özlediğini belirten Mancini, "Gene de açık olayım; Galatasaray'da kalıyorum. 2 yıl daha kontratım var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız" dedi.

Yeni sezon çalışmalarının Temmuz ortasında başlayacağına değinen Roberto Mancini transferler hakkında ise, "4 oyuncuya ihtiyacımız var. 4'lü defans için bir savunma oyuncusu, bir santrafor ve iki açık şeklinde" açıklamasında bulundu.

Sarı-kırmızılı teknik adam, "İtalya'dan transfer yapmayı düşünüyor musunuz" sorusunu ise, "İtalya'da Türkiye'de çok iş yapabilecek pek çok sayıda tecrübeli oyuncu var. Örneğin ara transferde Astori'ye teklif götürmüştük. Aynı şekilde Alex ve Keita'ya da. Ancak onlar Milano ve Roma'yı tercih ettiler. Bir de Quagliarella'yı çok beğeniyorum, ilk müdahalesi olan yetenekli bir oyuncu" şeklinde yanıtladı.

Balotelli hakkındaki iddialara da açıklık getiren Mancini, "Hayır, söylendiği gibi başkandan Balotelli'yi transfer etmesini istemedim. Balotelli çok iyi bir oyuncu. Şutu olan, güçlü ve hava toplarına hakim tam bir santrafor. Ben de zaman zaman onu kanatlarda kullandım ama asıl mevkisi hücumun ortası. Umarım bu Dünya Kupası'nda devamlılık gösterebilir. Çünkü zaman geçiyor" ifadesinde bulundu.

İtalyan teknik adam Mancini, adı Juventus ile anılan eski öğrencisi Didier Drogba hakkında ise, "Drogba 30 yaş üzerinde bir oyuncu değil, 36 yaşında bir oyuncu. Ancak Didier çok büyük bir oyuncu ve çok profesyonel, faydalı olabilir" yorumunu yaptı.

Dünya Kupası'nı Sardegna Adası'ndaki yazlık evinde Mihajloviç, Marcolin, Lombardo, Salsano ve Domenghini gibi isimlerle izleyeceğini belirten Mancini, "Dünyanın en iyi oyuncusu Messi. Eğer Messi gibi oynarsa Arjantin'in büyük bir şansı olur. Pek çokları Brezilya'yı gözardı ediyor ama çok güçlü bir baskıları var. İspanya da çok güçlü bir ekibe sahip ama Güney Amerikalılar bana göre biraz daha önde" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...