Ersun Yanal: En büyük transfer bombamız...

Ersun Yanal: En büyük transfer bombamız...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal, Caner Erkin'in takımda kalmasına çok sevindi, 'Onunla çok iyi işlere imza atacağız' dedi.

Caner Erkin'in Fenerbahçe ile biten sözleşmesini iki yıl daha uzatmasının ardından camiada büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Ersun Yanal da en çok sevinen isimlerden biri oldu. Caner'in başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmeden sonra anlaşma sağlandığının açıklanmasını Yanal, şu sözlerle yorumladı: "En büyük transfer bombamız. Onunla çok iyi işlere imza atacağız. Caner'i 17 yaşından bu yana tanıyorum ve neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Takımda kaldığı için çok mutluyum" dedi.
nbsp;2 yıllık sözleşmeye imza atan Caner de tekrar Sarı-Lacivertli forma altında mücadele edecek olması nedeniyle büyük sevinç yaşıyor. "Üzerimden büyük bir yük kalktı" diyen yıldız futbolcu, şunları söyledi:
nbsp;
'Burası benim yuvam' nbsp;
"Uzun zamandır rahat değildim. Ancak şunu biliyordum, kötü günümde bana kucak açan ve sahiplenen bir camiayı asla bırakamazdım. Artık burası benim yuvam. Tam bir aile olduk. Şampiyonluklara alıştık, devamını getireceğiz. Hedefimizde artık 4. yıldız var. Seneye 20. şampiyonluk kupasını müzemize götüreceğiz. Başkanımız Aziz Yıldırım ile hocamız Ersun Yanal'a teşekkür ediyorum. Ayrıca takım kaptanlarım, arkadaşlarım da benim kalmam için büyük uğraş sergilediler. Ben de camiayı kırmadan, işi yokuşa sürmeden gönlümdeki takıma imza attım." nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...