Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini giderse üç alternatif hazır

/ Kaynak: DHA
Mancini giderse üç alternatif hazır

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile bugün önümüzdeki sezonun planını belirleyecek önemde bir toplantı yapacak.

Ünal Aysal ile Mancini'nin transfer detaylarını görüşüp, sezona birlikte devam kararı vermeleri çok yüksek ihtimal. Ancak İtalyan teknik adamın bazı istekleri ve en az 3 yıldız oyuncunun transferindeki ısrarı başkan Ünal Aysal'ı alternatif arayışına itecek gibi görünüyor. nbsp;
Mancini ile bugün görüşecek olan Ünal Aysal, görüşme öncesi basına yaptığı açıklamalarla İtalyan teknik adama, "Ya bizim şartlarımıza uyarsın ya da uyarsın" mesajını göndermiş durumda. Ünal Aysal, ağır tazminatından dolayı görevine son veremediği ünlü teknik adama toplantı öncesinde medya aracılığıyla "Koşulları beğenmiyorsan gidebilirsin" mesajını iletmiş durumda. Eğer Ünal Aysal-Mancini görüşmesi sonrasında İtalyan teknik adam tazminatını bir kenara bırakıp istifa ederse, başkan Ünal Aysal'ın 3 alternatifi de hazır. Yaklaşık 2 ay kadar önce görüşme yapılan Mircea Lucescu, sarı kırmızılılara verdiği cevapta, "Mancini benim arkadaşım. O görevde iken göreve talip olmam. Siz Mancini ile yol ayrımına giderseniz ben o andan sonra Galatasaray'a gelmeye hazırım. Gerisini düşünmeyin" mesajını verdi. Ünal Aysal'ın B planında Lucescu hazır iken, C planında da Eric Gerets haber bekliyor. Başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı Bülent Tulun ile harika bir dostluğu bulanan Eric Gerets de sarı kırmızılı ekipte yeniden görev almak için haber bekliyor. Üstelik Eric Gerets, Lucescu'ya göre daha ucuz ücretle çalışabilecek konumda. nbsp;Ünal Aysal'ın D planında ise Mustafa Denizli'nin adı geçiyor. Geçtiğimiz sezon İran'da görev yapan Mustafa Denizli'nin de Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Ancak sarı kırmızılı yönetim içinde Mustafa Denizli'ye muhalif çok sayıda isim bulunuyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...