Beşiktaş garanti verdi! Genç yıldız geliyor

Beşiktaş garanti verdi! Genç yıldız geliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Futbol Direktörü Özen, Lanzini'yi Başkan Orman'a bu sözlerle anlattı.

Transferde şu ana kadar sessizliğini koruyan Beşiktaş'ta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in Güney Amerika seferi sonrası 10 numara transferine kilitlenen Siyah-Beyazlılar'da Manuel Lanzini için geri sayım başladı. Özen'in geçen yıl da izleyip beğendiği 21 yaşındaki yıldız için ön görüşmeleri yaptığı ve River Plate'in istediği rakamları başkan Fikret Orman'a aktardığı öğrenildi. Orman'la yaptığı görüşmede Arjantinli yıldızın müthiş yeteneğinden söz eden Önder Özen, "Rakamlar bizim bütçemize göre biraz yüksek olabilir. Ancak Lanzini potansiyeli çok büyük olan bir oyuncu. 2-3 sene içinde Avrupa'nın bütün büyük kulüplerini peşine takacaktır. Aldığımız rakamın çok üstünde bir bonservis bedeli kazandırabilir. Hem şu an için takıma katkı verecek düzeyde hazır, hem de geleceği parlak bir oyuncu" ifadelerini kullandı.


GANCEDO GELİYOR
Öte yandan Beşiktaş'ın girişimi, Arjantin basınında da büyük yankı uyandırdı. Brezilya'da yayın yapan Radio 9'da bir spor programına katılan River Plate Genel Sekreteri Leonel Gancedo, Lanzini için Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Gancedo, "Türkiye ile sürpriz bir görüşme söz konusu. Önümüzdeki günlerde Türkler ile görüşmeye gideceğim. Bu görüşmelerde hem kulüp, hem de oyuncu için en iyisi neyse onu yapacağız" diye konuştu.


5 MİLYON EURO'YU GERİ ÇEVİRDİLER
Transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini açıklayan River Plate Genel Sekreteri Leonel Gancedo, Lanzini konusunda Arjantin basınına 'güvence' verdi. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik şartların zorluğunu kabul eden Gancedo, "Şartlar zor da olsa, Lanzini'yi değerinin altında bir rakama kesinlikle bırakmayız" ifadelerini kullandı. Gancedo, geçtiğimiz günlerde Rusya'dan Lanzini için gelen 7 milyon dolarlık (5.1 milyon Euro) teklifi geri çevirdiklerinin de altını çizdi.


R. PLATE'İN DERDİ 100 MİLYON PEZO
Manuel Lanzini konusunda Beşiktaş'ın en önemli avantajı, River Plate'in içinde bulunduğu ekonomik şartlar. Dortmund, Roma, Lazio gibi kulüplerin takibinde olan Lanzini'nin satışını da bu ekonomik kriz mecbur kılıyor. Arjantin ekibinin acil olarak 100 milyon pezo'ya (9 milyon Euro) ihtiyacı var. River Plate yönetimi, bu rakamın önemli bir bölümünü de Lanzini'nin satışından karşılamak niyetinde.


'İLERDE ARJANTİN'İN 10 NUMARASI OLUR"
Arjantin U-20 Milli Takımı'nda forma giyen Manuel Lanzini'den ülkesinde beklentiler çok yüksek. Oyuncuyla ilgili yapılan yorumlarda, Lanzini'nin ilerleyen yıllarda Arjantin Milli Takımı'nın 10 numarası olacağından şüphe duyulmuyor. nbsp;HT Spor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...