İkizlerden anneye 'neden dövdün' sitemi

/ Kaynak: İHA
İkizlerden anneye 'neden dövdün' sitemi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amasya'da yaşayan 22 aylık tek yumurta ikizleri Ayşe ile Şevval'in anneleriyle aralarındaki 'neden dövdün' diyaloğu izleyenleri güldürdü.

İkizlerine yemek yedirirken sandalyede ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Şevval'in elinden tutup aşağı indirdiği sırada çocuğunun ağlaması üzerine ikizi Ayşe'nin "neden dövdün" diye sorguya geçtiğini anlatan anne Nimet Sarıkaya, "Dövme yok aslında. Yemek yiyorduk. Kardeşinin eline bir tane şöyle dokundum. Ayşe savunmaya geçti. Direkt 'Neden dövdün'. Sonra Şevval de başladı. Beni pes ettirdiler. Özür dilemek zorunda kaldım. Sonra sarıldık" dedi. 4 yaşında Ömer adında bir çocukları daha bulunduğunu anlatan Nimet Sarıkaya, bir bankada güvenlikçi olarak çalışan baba Mahmut Sarıkaya ile birlikte ikizlerine bakmaya çalıştıklarını belirtti. Anne Sarıkaya, ikizlerine gelebilecek reklam tekliflerini değerlendirebileceklerini söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...