Erdoğan, Musul'da kaçırılan Türk TIR şoförleri ile ilgili konuştu

/ Kaynak: İHA
Erdoğan, Musul'da kaçırılan Türk TIR şoförleri ile ilgili konuştu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından TBMM'den ayrılırken gazetecilerin Musul'da kaçırılan Türk TIR şoförleri ile ilgili sorularını cevapladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musul'u IŞİD militanlarınca ele geçirilmesi ve 28 Türk TIR şoförünün rehin alındığı yönündeki iddialarla ilgili, "Şu anda nihai bilgileri tamamiyle almış değilim. Sağlıklı bilgileri aldıktan sonra değerlendirmesini yapacağız" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından TBMM'den ayrılırken gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Gazetecilerin Musul'un IŞİD militanlarınca ele geçirildiği ve 28 Türk TIR şoförünün rehin alındığı yönündeki iddiaları sorması üzerine Başbakan Erdoğan, "Şu anda nihai bilgileri tamamiyle almış değilim. Şu anda sizdeki bilgilerin benzeri bende de mevcut. Sağlıklı bilgileri aldıktan sonra değerlendirmesini yapacağız" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...