Beşiktaş'ta Lofton krizi

Beşiktaş'ta Lofton krizi

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon 150 bin dolara oynayan Lofton, sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş'la iki yıllık yeni anlaşmaya varmıştı.

Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz sezon 150 bin dolara oynayan Lofton, sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş'la iki yıllık yeni anlaşmaya varmıştı. Ancak Birleşik Amerikalı yıldız, kontrat imzalamaya sıcak bakmıyor.

Beko Basketbol Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta Amerikalı yıldız Chris Lofton, takımla sözlü anlaşmaya varmasına karşın son adan kontrat imzalamaktan vazgeçti. Lofton menajerlerinin araya girmesi ve daha yüksek teklif vaatleri üzerine bekleme kararı aldı.
nbsp;
Geçtiğimiz sezon 150 bin dolara oynayan Lofton, sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş'la iki yıllık yeni anlaşmaya varmıştı. Sezon devam ederken taraflar ilk yıl 240 bin, ikinci yıl 300 bin dolar olarak konuşulan sözleşme üzerinde el sıkışmış, playoff'un bitiminde mukavele imzalanması için sözleşmişti.
nbsp;
Fakat bu noktada Lofton'a 500 bin dolarlık teklifler olduğunu ifade eden menajerlerin devreye girmesiyle Amerikalı skorer oyuncu bekleme kararı aldı. Sözleşmesi biten Lofton, Trabzonspor Medical Park ve Royal Halı Gaziantep'e teklif edildi.
nbsp;
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla maç başına 15.7 sayı ortalaması tutturan 28 yaşındaki oyuncu, sayı krallığında beşinci sırayı almıştı.

Star

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...