Burak Yılmaz: Hedef 4. yıldız

/ Kaynak: İHA
Burak Yılmaz: Hedef 4. yıldız

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, gelecek sezon hedeflerinin 4. yıldızı takmak olduğunu söyledi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde tatilini sürdüren sarı-kırmızılı takımın yıldızı Burak Yılmaz, GS TV'ye telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Yılmaz, kendisini Galatasaray'a ait hissettiğini belirterek, "Bana güvenip inandıkları için hem başkanımıza hem yönetimimize hem de hocamıza teşekkür ediyorum. Benim ne kadar değerli, önemli olduğumu gösterdiler. Burada yeni bir kontrat imzaladım. Artık daha sorumlu, konsantre bir şekilde oynayacağım. Galatasaray için her şeyimi verdim ama daha fazlası için oynayacağım" diye konuştu.

"HER ŞEYİMİZLE BU SAVAŞA HAZIRIZ"

Gelecek sezonun çok çetin ve güzel olacağını vurgulayan golcü futbolcu, "En önemli şey, dördüncü yıldız. Ben her zaman söyledim; Galatasaray, UEFA Kupası'nı almış, Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmiş, adını duyurmuş bir kulüp. Belki yakın değil ama uzak hedef olarak, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak isteriz. Uzak hedef dediğim, bir an için olmaz ama o yönde iyi bir şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum. Bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bunu hedef olarak göstermemiz çok normal. Düzenli şekilde Şampiyonlar Ligi'ndeyiz, grubu geçiyoruz. Böyle şeyler tabii ki kolay değil. Kulübün hedefinde bunlar olmalı ve ben de bunu hedef gösteriyorum. Ancak hepsinden öte, ilk hedefimiz dördüncü yıldızı takmak. Bunun için her şeyimizi vermeye hazırız, her şeyimizi de vereceğiz. Her şeyimizle bu savaşa hazırız" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN HEDEFİ HER SEZON ŞAMPİYONLUKTUR"

Geçen sezon hakkında da yorumlarda bulunan Burak Yılmaz, "Şampiyonluk yarışından uzak kaldığımız zaman, hedef olarak ikinciliği seçtik. Galatasaray'ın hedefi asla ikincilik olmaz ama ikinciliğin bizi direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne götüreceğini bildiğimiz için bunu hedef seçtik. Türkiye Kupası'nı dokuz senedir alamamıştık. Bu hedefimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezon tekrar Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Galatasaray'ın hedefi her sezon şampiyonluktur. Bundan uzak kaldık, taraftarlarımızdan bu yüzden özür diliyoruz. Onları çok üzdük, kırdık. Bazı zamanlar umutsuzluğa düşürdük. Ancak hocamız da hem bizi hem de ligi tanıdı. Son maçlarda çok istikrarlı bir Galatasaray gördük. Bu da hem hocanın Türkiye'yi ve bizleri tanıması hem de bizim hocamızın sistemine uymamızla ilgiliydi. Şu an için uyum sürecinin tamamen kalktığını söyleyebilirim. Yeni sezonda herkesin birbirini iyi tanıdığı bir Galatasaray olacak. Geçmiş sezon kötünün iyisini başardığımızı düşünüyorum, ancak yeni sezonda dördüncü yıldızı takacağımıza inanıyorum."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...