Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray eşitledi

Galatasaray eşitledi

SPOR Haberleri

Olaylı maçta ezeli rakibini mağlup etmeyi bilen sarı-kırmızılılar seride durumu 2-2 yaptı

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında G.Saray Liv Hospital sahasında Fenerbahçe Ülker'i 88-82 mağlup ederek seride durumu 2-2'ye getirdi. Hayli gergin geçen maça taraftarının müthiş desteğiyle hızlı giren G.Saray ilk çeyreği 12 sayı farkla 28-16 önde geçti. İkinci periyotta Kleiza ile Zoric'in basketleriyle toparlanan F.Bahçe farkı azaltsa da sarı-kırmızılılar soyunma odasına 40-38 üstün girdi. 3. çeyrekte bir ara 10-0'lık seri bulan Ergin Ataman'ın öğrencileri son bölüme 61-49 önde başladı. G.Saray bitime 7.41 kala 66-56 öndeyken F.Bahçe Ülker'in başantrenörü Obradovic oyundan atıldı, sahaya yabancı madde yağınca maç 3. anonstan dolayı 20 dakika durdu. Tekrar başlayan maçın kalan süresinde rahat bir oyun çıkaran sarı-kırmızılılar son bölümde fark azalsa da mücadeleden 88-82 galip ayrıldı. Seride 5. maç cuma günü F.Bahçe Ülker'in sahasında oynanacak.

Obradovic cezalı

Maçta iki teknik faulden dolayı diskalifiye edilerek soyunma odasına gönderilen F.Bahçe çalıştırıcısı Obradovic serinin 5. maçında benchte bulunamayacak. Sırp çalıştırıcı, "Federasyon bana uyarı yazısı göndermiş. Yazı şu an elimde. Bu önceden hazırlanmış bir olay. Normalinde bu uyarı yazısı maçtan bir gün sonra gelir. Art niyet arıyorum. Ben olmasam da takımım gerekli mücadeleyi verecektir" şeklinde konuştu. nbsp;

Fener'den tepki

Maç sonrası F.Bahçe sitesinden yayınlanan bildiride maçtaki hakem kararlarına tepki gösterilirken, "Başkanımız Aziz Yıldırım ile Genel Sekreterimiz Mahmut Uslu perşembe günü Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek" denildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...