Galatasaray teknik direktörünü bırakmadı, Mancini ile devam

Galatasaray teknik direktörünü bırakmadı, Mancini ile devam

SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal, 12 milyon avro transfer bütçesi verdi, İtalyan teknik adam da "4 takviye yeter" dedi

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Roberto Mancini'nin sonucu merakla beklenen zirvesi dün gerçekleşti. Les Ottomans Oteli'ndeki toplantı sonrası İtalyan teknik adam bir sezon daha takımın başında kaldı. Başkan Ünal Aysal, kritik zirvede Mancini'ye sarı-kırmızılı kulübün mali gerçeklerini, transfer bütçesini ve planlarını tek tek aktardı. İkili arasındaki toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Florya ve teknik ekip hakkında birçok önemli detayların konuşulduğu toplantıdan ilk çıkış yapan isim ise Mancini oldu.

Almak istiyorsan sat!
Dev zirvede Başkan Ünal Aysal, Mancini'ye transfer bütçelerinin 12 milyon avro olduğunu bildirdi. UEFA'nın Finansal Fair Play konusunda kendilerini uyardığını hatırlatan Aysal, İtalyan teknik adama bu bütçeyi aşamayacaklarını dile getirerek daha ucuz ve genç isimlere yöneleceklerini söyledi.
Dünya Kupası'nda vitrin yapacak olan Muslera ve Sneijder için çok cazip bir teklif gelirse, onların yerine yeni oyuncular alınabileceğini ifade eden Aysal, Trabzonsporlu Olcan Adın için de bütün şartları zorlayacaklarının sözünü verdi.

Olcan, Balanta, Mevlüt…
Mevlüt Erdinç için maksimum 3.5 milyon avroya çıkabileceklerini söyleyen Galatasaray Başkanı, River Plate'in genç stoperi Balanta'yı çok isteyen Mancini'ye de bu oyuncu için fon formülünü devreye sokacaklarını iletti. İtalyan teknik adamdan Koray Günter ve Bruma'nın yeni sezonda daha çok değerlendirilmesini isteyen Aysal, Florya'da daha güçlü bir yönetim olacağının sözünü verdi.
Mancini ise adaptasyon konusunda biraz zorlandığını ve sezon sonuna doğru iyi bir senkron yakaladıklarını belirterek, kadroya 4 takviyenin yeterli olacağını söyledi. İtalyan teknik adam bu 4 ismin; Olcan, Balanta, Mevlüt ve bir sağ kanat olması gerektiğini Başkan Aysal'a iletti. Bu sözlerin ardından Aysal, Mancini'ye tam destek sözü verirken, ikili görüşmeyi olumlu bir havada noktaladı. nbsp; ? Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...