Fener'in eli mecbur

Fener'in eli mecbur

SPOR Haberleri

Yerli golcüsü olmayan Fenerbahçe, Sow, Emenike ve Webo'nun Afrika Kupası'na gideceğini göz önüne alarak forvet arayışlarını hızlandırdı

Diego'yu alarak transfere fırtına gibi giren Fenerbahçe'nin kadrosuna önemli takviyeler yapması bekleniyordu ki, Başkan Aziz Yıldırım, Caner Erkin'le sözleşme yeniledikten sonra transferi noktaladıklarını söyledi. Ancak Teknik Direktör Ersun Yanal, "Bana yerli forvet lazım" deyince arayışlar yeniden hızlandı. Yanal'ın golcü istemesinin en önemli sebebi yabancı kontenjanındaki değişim değil, 2015 Ocak-Şubat aylarında düzenlenecek olan Afrika Kupası. Tecrübeli hoca, elindeki bütün golcülerin kamplarla beraber yaklaşık 1.5 ay sürecek bu turnuvada yer alacak olması sebebiyle yönetimden mutlaka bir takviye yapılmasını talep ediyor.

Yerli olmazsa yabancı!
Semih Şentürk'ün gönderilmesiyle elinde yerli golcü kalmayan sarı-lacivertliler, bu yıl yabancı kontenjanındaki değişikliği de göz önünde bulundurarak 3 isimle temasa geçti. Mevlüt Erdinç ve Adem Büyük konusundaki girişimlerinden bir sonuç alamayan Fenerbahçe, son olarak Mustafa Pektemek için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Ancak Diego transferinde sarı-lacivertlilerden çalım yiyen Beşiktaş, teklifi reddetti. Yanal öncelikle takıma yerli bir forvet takviye yapılmasını istiyor. Ancak bu konuda seçenekleri kısıtlı olan Ersun Hoca yabancı isimleri de listeye dahil etti. Eğer yerli bir golcü bulunamazsa yabancılardan birisi gönderilecek ve sezon boyunca milli takım takvimi problem olmayacak bir lejyoner kadroya dahil edilecek.
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...