Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldü sandıkları adam bakın nerden çıktı?

/ Kaynak: DHA
Öldü sandıkları adam bakın nerden çıktı?

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bir ay önce anjiyo olan İhsan Kırbaç'ın öldüğünü düşünen komşuları polisi aradı. İtfaiye eve girmeye çalışırken, eve dönen Kırbaç'ı gören komşuları ağladı.

Konya'da bir ay önce anjiyo olan 55 yaşındaki İhsan Kırbaç'tan haber alamayınca evinde öldüğünü düşünen komşuları polisi aradı. Gelen ekipler itfaiye merdiveniyle eve girmeye çalışırken, ev sahibi ellerindeki boya kutularıyla alışverişten geldiğini gören komşularından bazıları sevinçten duygulanıp ağladı.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Şems Tebrizi Mahallesi Tercüman Baba Sokak'ta bulunan bir apartmanın 4'üncü katında meydana geldi. Bir ay önce anjiyo olan ve yalnız yaşayan emekli İhsan Kırbaç, iyileşince evini badana yapmak için çarşıya boya almaya gitti. Bu sırada komşuları birkaç gündür görmedikleri Kırbaç'ın evine gitti, kapı açılmayınca ve telefonla da ulaşamayınca öldüğünü düşünerek polise başvurdu.

Sevk edilen ekipler itfaiye merdiveniyle 4'üncü kattaki daireye merdivene girmeye çalışırken, İhsan Kırbaç da ellerindeki boya kutularıyla alışverişten döndü. İhsan Kırbaç'ı karşılarında gören komşuları sevinirken bazıları duygulanıp gözyaşlarına hakim olamadı. Kırbaç'ın boynuna sarılan mahalle sakinleri "Sana bir şey oldu diye korktuk" dedi. Hiçbir sorunu olmadığını, durumunun iyi olduğunu belirten Kırbaç, aldığı boyalarla evinin yolunu tuttu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...