İhlas Koleji'nden muhteşem final

/ Kaynak: İHA
İhlas Koleji'nden muhteşem final

EĞİTİM Haberleri  / İHA

İhlas Eğitim Kurumları'na bağlı liselerde devam eden mezuniyet törenleri muhteşem bir kapanışla sona erdi.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü'nde yapılan törende Özel İhlas Fen Lisesi, Özel İhlas Anadolu Meslek Lisesi, Özel İhlas Anadolu Lisesi ve Özel İhlas Lisesi'nin 2013-2014 mezunları okullarına veda etti. Törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, okul müdürleri, öğrenci velileri ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. Okul faaliyetlerinin gösterildiği video ile başlayan törende mezunlardan 12-E sınıfı öğrencisi Esra Kınacı kendi yazdığı veda mektubunu okudu. Duygusal bir konuşma yapan Kınacı, öğrenim hayatı boyunca kendisine destek olan ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Mezun öğrencilerin tanıtıldığı slayt gösterisiyle devam eden törende öğrencilerin hazırladığı pandomim sunumu törene renk kattı. Programda okul birincileri de sahneye davet edilerek plaket takdimi yapıldı. Fen lisesi birincisi Ahmet Sualp Say, Anadolu Lisesi birincisi Bahar Gürsan, Genel Lise birincisi Mehmet Ali Gökmen ve Meslek Lisesi birincisi Muhammed Beyrek Yavuzer sahnede buluşarak kısaca düşüncelerini aktardılar. Ardından tüm birinciler adına Ahmet Sualp Say okul kütüğüne adını çaktı.

"ÖNEMLİ OLAN İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK"
Programda konuşma yapan Okul Müdürü Azmi Aksoy, çocuk yetiştirmenin önemine dikkat çekti. Günümüzde yetiştirilen çocukların hakkını koruma yönünde eğitildiğini bu yüzden şiddete eğilimli olduklarını belirten Aksoy, "Önemli olan iyi insanlar yetiştirebilmek. Kendisi için istediğini başkası içinde isteyebilecek ya da kendisi için istemediğini başkası içinde istemeyecek çocuklar yetiştirmeliyiz" dedi. Aksoy ayrıca bu hafta sonundan itibaren başlayacak olan sınav maratonunda tüm öğrencilere başarılar dileyerek tüm mezunlara akademik ve iş hayatlarında mutlu olmalarını diledi.

Aksoy'un konuşmasının bitimiyle sahneye davet edilen mezunlar için temsili diploma töreni düzenlendi. Heyecanla beklenen kep atma anı geldiğinde geriye sayım yapan mezunlar keplerini fırlatarak mezuniyetlerinin mutluluğunu yaşadı.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...