Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray'ın muhtemel teknik direktörleri

/ Kaynak: İHA
İşte Galatasaray'ın muhtemel teknik direktörleri

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'da İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından, camiada yeni teknik direktör isimleri telaffuz edilmeye başlandı.

Sarı-kırmızılı takımda, yeni teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan ismin Alman teknik adam Jupp Heynckes olduğu öğrenildi. Heynckes'in ardından ise Mircea Lucescu, Eric Gerets ve Mustafa Denizli isimleri ön plana çıkıyor. Bu üç ismin ortak noktası ise Galatasaray'da daha önce de teknik direktör olarak görev yapmış olmaları. Başkan Ünal Aysal'ın, yeni teknik direktörün yabancı olacağını söylediği ifade edilirken, Mustafa Denizli ise alternatif isim olarak düşünülüyor.

TECRÜBELİ ALMAN nbsp;
nbsp;Sarı-kırmızılı takımın ilk teknik direktör adayı 69 yaşındaki Alman Jupp Heynckes. Tecrübeli teknik adam kariyerinde Almanya Ligi'nde yaşadığı başarılarla dikkat çekiyor. 1989, 1990 ve 2013 yıllarında Bayern Münih'in başında şampiyonluk yaşayan Heynckes'in, Real Madrid ve Bayern Münih'le 1'er de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle, Heynckes'in tecrübesinden faydalanmak istediği öğrenildi.

GALATASARAY, LUCESCU İLE SÜPER KUPA'YA UZANDI nbsp;
nbsp;Romen teknik direktör Lucescu, 2000 yılında Fatih Terim'in İtalya kariyerine başlaması üzerine Galatasaray'ın başına geçmişti. Sarı-kırmızılı takım Lucescu yönetiminde Real Madrid'i 2-1 mağlup etmiş ve Süper Kupa'yı kazanmıştı. Sarı-kırmızılılar, Lucescu ile 2001-2002 sezonunu şampiyon olarak tamamlamış ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final oynamıştı.

GERETS REKOR GETİRDİ

Belçika'lı teknik adam Eric Gerets de, sarı-kırmızılı takımda 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında görev yaptı. Galatasaray'da görev yaptığı ilk yılda takım, 83 puanla tarihinin en yüksek puanına ulaşmış ve şampiyon olmuştu. 2006-2007 sezonunda gelen başarısızlığın ardından ise Eric Gerets ile yollar ayrılmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...