Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'de istifa depremi

/ Kaynak: İHA
CHP'de istifa depremi

Politika Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Elma, yönetim kuruluyla birlikte partisinden istifa etti.

CHP Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Elma partisindeki görevinden yönetim kuruluyla birlikte istifa etti. İl yönetimiyle görev yaptığı süre içerisinde birçok sorun yaşadığını aktaran Elma, "3 yıldır görev yapıyordum. Gücüm oranında hem teşkilatıma hem de partime katkı sağlamak için yönetimimle birlikte destek harcadım. Ben ve arkadaşlarım azim ve gayretle çalışırken il yönetimiyle sorunlar yaşadık. Buna rağmen pes etmedik. Seçim boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Ne yazık ki istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Emeğimizin karşılığını alamadık ama il yönetimi sonuçları başarılı gördü. Bundan dolayı da seçimden sonra değerlendirme toplantısı bile yapmadılar. Ben göreve geldiğimde arkadaşlarıma hep şunu söyledim. Yarar sağlayamazsam görevi bırakırım. Bunu daha önce neden yapmadığım düşünülebilir. Genel başkanımıza katkı sağlarım düşüncesiyle bugüne kadar bekledim ama olmadı. Bu yüzden il yönetimimle birlikte istifa kararımı aldığımı belirtmek istiyorum" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...