Yokluktan zirveye... Bu gençler bir harika

Yokluktan zirveye... Bu gençler bir harika

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de 2 lise öğrencisi, bilgisayar laboratuvarı ve eğitimi olmamasına rağmen, "Uluslararası Bilişim Olimpiyatı"nda dünya 3.'sü oldu.

Kırıkkale'de 2 öğrencinin yokluk içerisinde gösterdiği büyük başarı adeta göz kamaştırıyor… nbsp;Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan, bilgisayar laboratuvarı, bilgisayar dersi ve bilgisayar öğretmeni olmayan 12'inci sınıf öğrencileri Sefa Uygun ve Ali Özdemir, katıldıkları Eğitimde Bilişim İnternet Kültürü Oluşumu (e-BİKO) Uluslararası Bilişim Olimpiyatı'nda dünya üçüncüsü oldu.
Bilişim Olimpiyatı'nda önemli bir başarıya imza atan 2 öğrenci, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin de gurur kaynağı oldu. Dereceye girmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Sefa Uygun, "Proje için çok zaman ayıramadık. Belirli saatlerde okulda ya da başka yerlerde hazırlandık" derken, Ali Özdemir ise, sahip oldukları imkânlar göz önüne alınınca kazandıkları üçüncülüğün kendileri için çok büyük bir başarı olduğunu ifade etti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...