Dilovası, Organize Sanayi Bölgesi cayır cayır yanıyor

/ Kaynak: DHA
Dilovası, Organize Sanayi Bölgesi cayır cayır yanıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Kocaeli'nin Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı. Kocaeli'de korkutan fabrika yangınında son durum ne? Dilovası yanıyor işte son gelişmeler.

Kocaeli Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı mı? Dilovası Organize Sanayi Bölgesi cayır cayır yanıyor işte son gelişmeler...Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde atık yağ fabrikasında yangın çıktı. D-100 karayolu çift taraflı ulaşıma kapatılırken, olayda bir işçinin yaralandığı açıklandı.Sabah 09.00 sularında çıkan yangına müdahale etmek üzere çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Yangın nedeniyle D-100 karayolu iki yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.Yangın sebebiyle gökyüzünü dumanlar kapladı. Ekiplerin yangını müdahalesi sürüyor.Olay yerine gelen Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, "Yangın atık yağ dönüşüm fabrikasında saat 9.30 sıralarında çıkıyor. Bir yaralı var. Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı çalışanlardan olarak biliyoruz. Şuan itibariyle itfaiye görevlilerimiz, ilçe itfaiye, büyükşehir itfaiye araçları müdahale ediyor. An itibariyle kontrol altında gibi görünüyor. İçinde ne kadar yanıcı madde olduğu bilinmediği için son durumu söylemek mümkün değil." dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...