Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a FIFA'dan Lucescu müjdesi!

Galatasaray'a FIFA'dan Lucescu müjdesi!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Mancini'nin ayrılığı sonrasında teknik direktörlük için öne çıkan Lucescu'nun bedelsiz olarak sözleşmesini fesih etme hakkı var.

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin ayrılığı sonrasında kulislerde Mircea Lucescu'nun sesi yüksek sesle dillendirilmeye başladı. Sarı-kırmızılıların 2. Başkanı Özkan Olcay'ın da 'Lucescu ile gönül bağımız' var sözleri iddiaları alevlendirirken, G.Saray'ın Lucescu operasyonunu 'bedelsiz' olarak gerçekleştirebileceği ortaya çıktı.Romen basınında yer alan haberlere göre; FIFA Ukrayna'da yaşanan iç karışıklık sonrasında ülkede çalışan yabancı sporculara ayrılma şansı verirken, yabancı hocalara da aynı hakkı tanıdı. Bu nedenle Galatasaray Mircea Lucescu'yu Türkiye'ye gelmeye ikna etmesi durumunda, nbsp;1 yıllık sözleşmesi kalan hoca için kulübü Shakhtar'a, 4 milyon euroyu bulan fesih bedelini ödemek zorunda kalmayacak. nbsp;
LUCESCU DA "DURUMA BAĞLI" DEMİŞTİ!
Nisan ayında Galatasaray ile ismi anılmaya başlayan Mircea Lucescu, son açıklamalarında kulübünde kalmayı düşündüğünü vurgularken, açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi. Tecrübeli antrenör, "Bir yıl daha kontratım var. Doğal olarak, Ukrayna'daki politik duruma bağlı olacak" diyerek kulüpten ayrılmayı düşünebileceğini de gösterdi.
Öte yandan Ukrayna'da yabancı oyuncuların sezonun sona ermesinin ardından ülkelerine gittiği ve aileleri ile görüştükten sonra, tekrar Ukrayna'ya dönmek istemediklerini Shakhtar Donetsk'e belirttiği iddia edildi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...