Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önder Özen topun ağzında

Önder Özen topun ağzında

SPOR Haberleri

Fernandes polemiği ile ters düşen ikili, son olarak Toraman ve Sezer'in kampa götürülmesi konusunda karşı karşıya kaldı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçen sezon Futbol Genel Direktörü unvanıyla takımın başına getirdiği Önder Özen'i kara listeye aldı. Yaptıkları kavga sonrası süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk için "Cezalarını çektiler. Kampa götürülecekler" diye demeç veren Orman'a rağmen iki futbolcunun yeni sezon planlamasında yer almadığını açıklayarak siyah-beyazlıların bir numarasını boşa çıkaran Önder Özen, Orman'ın tepkisini çekti. Daha önce katıldığı bir televizyon programında "Pişmanlıklarım var. Keşke sezon başında Önder Özen ve Bilic'i dinlemeyip Fernandes'i satsaydım" şeklinde konuşan Orman'dan kısa bir süre sonra "Başkan bana kesinlikle böyle bir şey demedi" diyerek Orman'ı zor durumda bırakan Özen istifaya zorlanacak.
KAVALCI'NIN YERİNE ÇEBİ
Kamp öncesinde İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kamp kadrosuna alınmasında ısrar edecek olan Beşiktaş yönetimi, Özen engelini aşamazsa tecrübeli futbol adamıyla yollar ayrılacak. Bu arada Başkan Fikret Orman'ın yönetimde yapacağı revizyonun ilk ismi Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı oldu. Ümraniye'deki görevinden istifa eden Kavalcı'nın yerine resmi açıklama yapılmasa da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi getirildi. İstifanın ardından konuşan Kavalcı, "Bizler Beşiktaş'ın neferiyiz. Başkana bu göreve devam etmeyeceğimi söyledim ve görevden ayrıldım" dedi. gt; nbsp;Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...