Lanzini imzaya hazır

Lanzini imzaya hazır

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Arjantin'in yeni yıldızı Manuel Lanzini ile söz kesme aşamasına geldi.

River Plate'in yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden elden çıkarmaya karar verdiği Arjantinli oyun kurucu için kulüp yöneticileriyle temas kuran siyah-beyazlılar bonservis konusununu da çözmek üzere. Arjantin ekibinin Beşiktaş'ın 4.5 milyon avroluk teklifine sıcak bakmaya başladığı belirtildi. Beşiktaş, Lanzini'ye 1 milyon avrodan başlayan ve her yıl 100 bin avro artan 3 yıllık sözleşme önerdi. Arjantinli genç yıldızın da bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.
Kartal Silvestre'yi bekliyor
Sezonu Milan'da kiralık olarak geçiren ve Inter'e geri dönen 29 yaşındaki Arjantinli savunma oyuncusu Matias Silvestre'nin menajeri Gerry Piccolillo, "Bu günlerde oyuncu hakkında bilgi almak isteyen İtalyan ve yabancı takımlarla görüştüm. Şu anda karar verme aşamasındayız. Beşiktaş da bir seçenek ve bizden haber bekliyorlar" açıklaması yaptı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...