Hacıosmanoğlı hakkında suç duyurusu

Hacıosmanoğlı hakkında suç duyurusu

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Trabzonspor Milletvekili Faruk Özak, mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Özak, avukatı aracılığıyla Trabzon Cumhuriyet Savcılığına verdiği dilekçede, kendisiyle ilgili sözlerinden ötürü Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan şikayetçi oldu. nbsp;Son günlerde Trabzonspor'da başkanlık yapmış isimlerin, eski Başkan Sadri Şener'le ilgili başlatılan hukuki sürecin ardından karşılıklı suçlamaların giderek sertleşmesi sonrası Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun düzenlediği basın toplantısında Sadri Şener yönetimiyle birlikte Faruk Özak hakkında da suçlayıcı ifadeler kullanmıştı. nbsp;Daha sonra gelişen süreçte Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, verdiği özel bir demeçte, "Özkan Sümer'e her ne kadar kızsam da doğru söylediği sözler var onları almak lazım. Sümer'in Faruk Özak ile ilgili söylediği 'seccadeli sahtekar' kelimesi kendisine çok güzel yakışıyor. Yıllardan beri Trabzonspor'u nasıl kullandığını kamuoyuyla paylaştığımız zaman kendine gidecek yer bulamayacak' ifadelerini kullanmıştı. nbsp;Faruk Özak, Hacıosmanoğlu'nun sözleri üzerine avukatı aracılığıyla Cumhuriyet Savcılığına verdiği dilekçeyle şikayetçi oldu. Hacıosmanoğlu'nun TCK'nın 125 (hakaret) ve 2014'ncı maddesine göre (halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek) yargılanması talep edildi. Özak'ın avukatı, müvekkilinin kulübün daha fazla zarar görmemesi için 'Bu sığ tartışmalardan kendisini uzak tutarak' şikayet konusu olayı adli mercilere tevdi ettiği ve değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bıraktığını belirtti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...