THY'nin Bordeaux seferleri bugünden itibaren başladı

/ Kaynak: DHA
THY'nin Bordeaux seferleri bugünden itibaren başladı

Ekonomi Haberleri  / DHA

THY, Paris, Lyon, Nice, Toulouse ve Marsilya'dan sonra Fransa'daki 6. uçuş noktası olan Bordeaux seferlerini bugünden itibaren başlattı.

THY, Bordeaux'ya ilk seferini bugün gerçekleştiriyor. İstanbul – Bordeaux seferleri Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edilecek. THY'nin 106 ülkedeki 254. noktası olan Bordeaux seferleri Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak yapılacak. Uçaklar bu günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sabah saat 10.50'de kalkacak 13.35'de Bordeaux'da olacak, Bordeaux'tan da aynı uçak saat 14.25'de kalkıp 18.55'de Atatürk Havalimanı'nda olacak.İstanbul'dan Fransa'nın 5. büyük metropolü Bordeaux'ya, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Euro'dan başlayan açılışa özel fiyatlarla uçulabileceği bildirildi. Fransa'nın en ideal iklim koşullarına sahip şehri Bordeaux, "tarihî bir liman şehri" olması nedeniyle de 2007 yılından beri UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alıyor. nbsp;


Ekonomi
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...