Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocasından şiddet gören genç kadın trenin altına atladı

/ Kaynak: DHA
Kocasından şiddet gören genç kadın trenin altına atladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da evlendikten bir hafta sonra kocasından şiddet gördüğü iddia edilen ve bu yüzden baba evine dönen genç kadın kendini trenin altına attı.

Adana'da evlendikten bir hafta sonra eşi 23 yaşındaki Hasan Emir'den şiddet gördüğü iddia edilen ve bu yüzden baba evine dönen 21 yaşındaki Seher Emir, kendini trenin altına atarak yaşamına son verdi. Genç kadının annesi 39 yaşındaki Edibe Aygül, "Kızım eşinin ölüm tehditleri yüzünden 'Ailemin yaşaması için benim ölmem gerek' diye dert yanıyordu. Kızımın katili eşi ve ailesidir" dedi.Merkez Seyhan İlçesi'nin Küçükdikili Kavaklı Mahallesi'nde oturan 4 çocuklu Aygül Ailesi'nin en büyük kızı Seher Emir, komşularının oğlu olan Hasan Emir ile geçen yıl ekim ayında evlendi. Düğünden bir hafta sonra da Seher Emir, iddiaya göre özel güvenlik görevlisi eşi Hasan Emir'den şiddet görmeye başladı. Evliliğinin üzerinden 3 ay geçtikten sonra evde yarı baygın halde bulunan genç kadın, götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. İlaç içtiği belirlenen Emir, tedavisinin ardından taburcu edildi.

ÜÇ AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI
Ancak geçimsizlik devam edince Emir, ailesinin yanına döndü. Ölüm tehditleri nedeniyle de hakkında suç duyurusunda bulunduğu Hasan Emir'e 3 ay uzaklaştırma cezası verildi. nbsp;

TRENİN ÖNÜNE ATLADI
Hasan Emir'in tehditlerine devam ettiği ileri sürülerken Seher Emir, dün öğleden sonra hava almak için evinden çıktı. Genç kadın, kendini evlerinin 300 metre uzağından geçen ve Adana'dan Mersin'e giden yolcu treninin önüne attı. Makinistlerinin adı açıklanmayan trenin altında kalan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Seher Emir'in cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KIZIMIN KATİLİ EŞİ
Kızının ölümünün şokunu atlatamayan anne Edibe Aygül, kızının eşinin tehditleri yüzünden intihar ettiğini iddia etti. Anne Aygül, "Damadım, kızımı 'Seni, anneni, babanı, kardeşlerini öldürürüm' diye tehdit ediyordu. Kızım intihar ettiği gün düğün fotoğraflarına uzun uzun baktı. Bana 'Anne çok mu şey istedim? Mutlu bir yuva kurmak, çoluk çocuk sahibi olmak istedim, ama olmadı. Benim yüzümden sizin de hayatınız tehlikeye girdi. Ailemin yaşayabilmesi için benim ölmem gerek" diye dert yandı. Ben de onu teselli ettim. İntihar edeceği hiç aklımıza gelmedi. Kızımın katili eşi ve ailesidir"diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...