The Sims 4 çıkış tarihi açıklandı

The Sims 4 çıkış tarihi açıklandı

TEKNOLOJİ Haberleri

The Sims serisini devam ettirecek olan The Sims 4, E3 2014 kapsamında Electronic Arts tarafından tanıtıldı ve oyunun çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.

Electronic Arts tarafından hazırlanan popüler simülasyon serisi The Sims'in yeni üyesi The Sims 4, Mayıs ayının başında resmi olarak duyurulmuştu. Şu sıralar Los Angeles'ta düzenlenmekte olan E3 2014 kapsamında yeni oyunlarını görücüye çıkaran yapımcı stüdyo Maxis ve yayımcı firma Electronic Arts, The Sims 4'ü detaylı olarak tanıttı ve oyunun merak edilen çıkış tarihini açıkladı.
E3 2014 kapsamında Electronic Arts tarafından yapılan resmi açıklamayla 2 Eylül'de Kuzey Amerika'da piyasaya sürüleceği açıklanan The Sims 4'ün Avrupa ülkelerinde ise bu tarihten üç gün sonra, yani 5 Eylül'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. The Sims serisinde her zaman olduğu gibi PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan oyunun konsollara taşınıp taşınmayacağı ise henüz bilinmiyor.


Öte yandan The Sims 4'ün seriye getirdiği yenilikleri E3 2014 kapsamında detaylı olararak tanıtma şansı yakalayan yapımcılar, oyunun sunduğu yeni sisteme dikkat çekti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan The Sims 4 yapımcılarından Rachel Franklin, yeni oyunda karşımızda yeni simlerin olduğunu ve bu yeni simlerin karakterlerinin, duygularının ve isteklerinin birleşmesiyle ortaya hiç olmadığı kadar gerçekçi kişiliklerin çıktığını belirtti. The Sims 4'te simlerin sadece nasıl göründüğüne değil kim olduğuna da kullanıcıların karar vereceğine dikkat çeken Franklin, yeni oyunun şu ana kadar yaptıkları en iyi The Sims oyunu olduğunu belirtti.
Donanım Günlüğü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...