Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O eylemcilere ceza yağdı

/ Kaynak: İHA
O eylemcilere ceza yağdı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de, Gezi Parkı olaylarının birinci yılında ve Uğur Kurt'un öldürülmesini protesto ederek caddeleri trafiğe kapatan eylemcilere ceza yağdı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 31 Mayıs 2014 günü Gezi Parkı eylemlerinin birinci yılı nedeniyle Üniversite Caddesi, Siloönü Sokak, Cengiz Topel Caddesi, Sivrihisar Caddesi ve Yunus Emre Caddesi üzerinde yürüyerek yolu trafiğe kapattığı tespit edilen yaklaşık 340 kişi ile, 23 Mayıs 2014 günü İstanbul Okmeydanı'nda cemevi önünde kafasından vurularak öldürülen Uğur Kurt için protesto yürüyüşü düzenleyerek aynı cadde ve sokakları trafiğe kapatarak bazı araçların ters istikamette seyretmesine neden olan yaklaşık 190 kişiye 'karayolunu trafiğe kapatmak' suçundan 358'şer lira ceza kesildi. Kesilen cezaların ve suça ilişkin yasal maddenin yol kapatan eylemcilere gönderildiği öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...