Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Bodrum arası 1 saat 45 dakika

/ Kaynak: İHA
İstanbul Bodrum arası 1 saat 45 dakika

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul-Bursa arasını deniz uçağı seferleri ile 20 dakikaya indiren Burulaş, AirSea markasıyla uçuş rotasına Bandırma, Bodrum ve Çeşme'yi de ekledi.

İstanbul'dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu AirSea ile 1 saat 45 dakikaya, 6 saat süren Bandırma yolculuğu da sadece 35 dakikaya iniyor. nbsp;Burulaş Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkçi, yeni rotalara uçuşların 13 Haziran Cuma (YARIN) günü başlayacağını belirterek, Bodrum ve Çeşme'ye haftanın 4 günü, Bandırma'ya ise her gün uçuş yapılacağını kaydetti. nbsp;Firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle Seabird Havayolları ile yollarını ayırdıktan sonra deniz taşımacılığında olduğu gibi hava taşımacılığında da kendi filosunu kuran Burulaş, 8'er kişilik 3 adet Cessna 208 Caravan tipi uçakla ulaşım ağına yeni rotalar eklemeye devam ediyor. Her türlü konfora sahip VİP uçaklarla yapılan seferlerin uçuş operasyonlarını Türkiye'nin ilk deniz uçağı pilotu Ateş Hanibu'nun sahibi olduğu Bon Air yaparken, AirSea markasıyla yoluna devam eden Burulaş, ulaşım ağına Bodrum, Çeşme ve Bandırma'yı da ekledi.


UZAKLAR YAKIN OLUYOR
Artık kendi uçaklarıyla daha kaliteli ve konforlu hizmet vermeye başlayan Burulaş, 13 Haziran Cuma (YARIN) günü, İstanbul - Bandırma, İstanbul - Bodrum, İstanbul - Çeşme, Bursa - Bodrum ve Bursa - Çeşme seferlerini başlatıyor. Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi olmak üzere haftanın 4 günü tek uçuş olarak yapılacak Bodrum Yalıkavak ve İzmir Çeşme seferleri 250 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleşirken, İstanbul'dan karayoluyla 7 saat süren Çeşme yolculuğu 1 saat 25 dakikaya ve11 saat süren Bodrum yolculuğu ise 1 saat 45 dakikaya iniyor. Yine karayoluyla 5 saati bulan Bursa - Çeşme arası ve 8 saati bulan Bursa- Bodrum arasındaki mesafe AirSea ile iki saatten daha da kısa zamanda kat edilmiş olacak.


İstanbul - Bandırma'ya haftanın her günü günde 3 uçuş şeklinde yapılacak seferlerin fiyatı da 150 TL olarak belirlendi. Deniz yoluyla 2,5 saat, karayoluyla 6 saat süren İstanbul- Bandırma arası AirSea ile sadece 35 dakikaya iniyor.İstanbul - Bodrum rotasında ilk uçak 13 Haziran Cuma günü saat 10.30'da Haliç'ten, Bursa - Bodrum seferini yapacak ilk uçak da aynı gün saat 11.00'da Gemlik'ten havalanacak. nbsp;Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, raylı sistem, deniz ve hava ulaşımı konusunda yaptıkları yatırımlarla Bursa'nın altın çağını yaşadığını belirterek, hem deniz ulaşımında hem de hava ulaşımında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeni sefer planlamaları yapılabileceğini söledi. nbsp;Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy da tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını belirterek, gelen yoğun talepler üzerine ulaşım ağına ekledikleri Bodrum, Çeşme ve Bandırma seferlerinin hayırlı olmasını diledi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...