Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Yıldırım'a ilk tepki!

Galatasaray'dan Yıldırım'a ilk tepki!

SPOR Haberleri

Galatasaray Basın Sözcüsü, Fenerbahçe'nin basın toplantısıyla ilgili, "Tebessümle izledim. Hezeyan içindeler" dedi.

Fenerbahçe'nin, basketbol finaliyle ilgili yaptığı basın toplantısına ilk tepki Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'den geldi.
Ergün, basın toplantısı tebessümle izlediğini belirtti ve şöyle devam etti: "Fenerbahçeli dostlarımızın düzenlediği basın toplantısını tebessümle izledim. Şike yaptığı gerekçesiyle hüküm giymiş bir şahsın Galatasaray'ı şikecilikle suçlayabilmesini içinde bulunduğu hezeyana veriyorum. Toplantının büyük bölümünde Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki küfürden şikayet eden kişilerin bizzat Ülker Arena'daki maçta Galatasaraylı yöneticilerin bulunduğu locaya dönerek ağıza alınmayacak küfürleri ettiklerinin kayıtları ortada olduğunu hepimiz biliyoruz. Antrenörümüzü de ahlaksızlıkla suçlamaları içinde bulundukları hezeyanın derecesini gösterir. Kulüp de bir açıklama yapacak, ancak ben bu şahısların söylediklerini, ancak tebessümle karşılıyorum ve çok da ciddiye almıyorum. Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...