Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyunculara uyuşturucu gözaltısı

/ Kaynak: AA
Ünlü oyunculara uyuşturucu gözaltısı

MAGAZİN Haberleri  / AA

Başkent'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında bazı oyuncuların da olduğu 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Ankara ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Ankara merkezli operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Emniyette ifadelerine başvurulan oyuncular Erdal B, Ayhan Berk H. ve Kaan Y'nin de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.
Ankara Nöbetçi 23. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki sorgulamada 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, "Uyuşturucu temin edip aktarmak"la suçlanan oyuncu Umut K. adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Diğer zanlılar Ferhat A. ve Eray B. ise "Uyuşturucu ticareti ve temini" suçlamasıyla tutuklandı.




MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...