Mahkeme Senem'e 'gel' dedi... Tolga Karal de çağrıldı

Mahkeme Senem'e 'gel' dedi... Tolga Karal de çağrıldı

YAŞAM Haberleri

Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak, "Konuşursam yer yerinden oynar" diyen manken Senem Kuyucuoğlu, mahkemede şahit olarak dinlenecek.

Sunucu Defne Joy Foster'ın evinde hayatını kaybettiği Kerem Altan hakkında "yardım yükümlülüğünü yerine getirmemek suretiyle ölüme neden olmak" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 6. duruşması görüldü. Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Kerem Altan katılmazken, müşteki Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster ve eşi İlker Yasin Solmaz'ı avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan İlker Yasin Solmaz'ın avukatı Ayşegül Mermer, uyuşturucu tedavisi gören manken Senem Kuyucuoğlu'nun bir televizyon programında "Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin konuşsam yer yerinden oynar" sözünü sarf ettiğini belirterek, "Foster'ın ölümüne ilişkin Senem Kuyucuoğlu'nun bilgisi vardır. Oyuncu Tolga Karel ise olay günü Foster'ın yanındaydı. Olaya ilişkin bilgisi olduğu düşüncesindeyiz. Bilgiler davanın seyrini değiştirebilir. Şahit olarak dinlenilmelerini talep ederiz" dedi. Mahkeme, Adli Tıp Kurumuna gönderilen dava dosyasının beklenmesine ve Tolga Karel ile Sinem Kuyucuoğlu'nun olayla ilgili bilgisi olduğu gerekçesiyle gelecek celse tanık olarak dinlenilmelerine karar vererek, duruşmayı erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...