Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da sürpriz ayrılık!

Galatasaray'da sürpriz ayrılık!

SPOR Haberleri

Mancini ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin istifa etmesinden sonra sıcak gelişmelerin yaşandığı Galatasaray'da nbsp;bir ayrılık daha yaşanabilir. Fransız devinden gelen teklifi sarı kırmızılı yönetimin kabul etmesi durumunda yıldız isimle yollar ayrılacak.


Yollar ayrılıyor mu?
Sezon başında bonuslarıyla birlikte Sporting Lizbon'dan 13 milyon Euro'ya alınan Portekizli kanat oyuncusu Bruma'ya Monaco talip oldu. Fransız basınından Monaco'ya yakınlığıyla bilinen ASM'nin haberine göre Galatasaray'dan Bruma'nın bonservisi hakkında soruşturma yapıldığı ve oyuncunun satılması ile ilgili sarı kırmızılıların kararı soruldu.


Satılabilir
Özellikle Ünal Aysal'ın Mancini'yle yaptığı toplantıda mali yapının disipline edilmesiyle ilgili 'UEFA, kapımıza dayandı' ifadelerin kullanması ve önceki günlerde verdiği bir röportajda 'değerini bulan oyuncu satılır' açıklamasında bulunması Bruma'nın satılabileceği iddialarını güçlendiriyor. ASM'nin haberinde de yer alan ifadelerde Galatasaray'ın mali sıkıntıda olduğu ve oyuncuyla yollarını ayırabileceği ifadeleir kullanıldı.


En az 15 milyon Euro
Bruma için yeni hocanın kararını da bekleyecek olan Ünal Aysal'ın Bruma'ya gelebilecek 15 milyon Euro'luk bir teklife hayır demeyeceği ve satışına onay vereceği aktarılıyor. Özellikle UEFA'nın 'bütçeyi 90 milyon Euro'da tutacaksınız' yaptırımından dolayı Galatasaray'ın yıldızlarına gelebilecek ciddi teklifleri değerlendirebileceği belirtiliyor. Eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...