Sokak satıcılarına uyuşturucu operasyonu, 24 gözaltı var

/ Kaynak: İHA
Sokak satıcılarına uyuşturucu operasyonu, 24 gözaltı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin İzmit, Derince ve Kartepe ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından sokakta ve okul önlerinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları öne sürülen şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda 24 kişi gözaltına alındı. İzmit, Derince ve Kartepe İlçelerinde olarak düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 248 adet ecstacy hap, 7 kilo 402 gram esrar maddesi, 279 gram bonzai maddesi ile 1 gram kokain maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 24 kişiden 13'üne uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapılırken 11 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...