Alex De Souza ülkesine döndü

Alex De Souza ülkesine döndü

SPOR Haberleri

Türkiye'ye gelen, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex De Souza tatilinin bitmesinin ardından tarifeli uçakla Brezilye'ya döndü.

Türkiye'de kaldığı sürece taraftarlardan büyük ilgi gören Alex De Souza tatilinin ardından ailesi ile birlikte ülkesine gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda büyük ilgi gördü. Atatürk Havalimanı'nda çalışanlar ve yolcuların yoğun ilgisi ile karşılaşan Alex De Souza hayranlarının yoğun fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Bazı çalışan ve yolcularla Türkçe sohbet eden Alex De Souza daha sonra Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla Sao Paulo 'ya gitti. Türkiye'den ayrılmadan önce her hangi bir açıklama yapmayan Alex De Souza sadece " Görüşürüz" demekle yetindi. Alex ile hiçbir Fenerbahçe yöneticisinin görüşmemesinin ise Alex'in moralini bozduğu öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...