PKK'dan 'pes' dedirten vicdansızlık

/ Kaynak: AA
PKK'dan 'pes' dedirten vicdansızlık

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK sempatizanları, nefes alamayan erken doğmuş bebeğin bulunduğu ambulansa yol vermedi. Bebek askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

Van Valiliği, terör örgütü yandaşlarının Van-Hakkari karayolunu, araçların kontak anahtarlarını alarak trafiğe kapatmaya çalıştığını, hasta taşıyan ambulansların da geçişini engellediklerini açıkladı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yasadışı unsurların 11 Haziran 2014 günü akşam saatlerinde Van-Hakkari karayolu Başkale ilçesi Gedikbaşı mahallesi ile Ova Dinlenme Tesisleri önünde eylem yaptığını hatırlattı. Grubun, Hakkari istikametinden gelen araçların kontak anahtarı almak suretiyle Van-Hakkari karayolunu yasadışı bir şekilde araç trafiğine kapatmaya çalışıldığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: "Jandarma ve emniyet birimlerinin almış olduğu tedbirler sonucunda yol trafiğe kapatılmadan trafik akışı sağlanmıştır. Yolun trafiğe kapatılmaya çalışıldığı esnada Başkale ilçesinde erken doğum yapan bir annenin ve doğum sonrası solunum yetmezliği çeken bebeğin Van iline ambulans ile sevki esnasında yasadışı unsurlarca ambulansın geçişi engellenmiş, bebek ve annesi Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığından temin edilen helikopter ile havadan Van ilindeki hastaneye sevki sağlanmıştır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...