İşte Beşiktaş'ın yeni Messi için belirlediği bütçe..

İşte Beşiktaş'ın yeni Messi için belirlediği bütçe..

SPOR Haberleri

Beşiktaş, River Plate'li Manuel Lanzini için temaslarını sürdürüyor.

Kartal'ın, 21 yaşındaki 'Yeni Messi' lakaplı futbolcu için 4 milyon Euro ayırdığı, kulübünün ise 6 milyon Euro istediği öğrenildi. Geçen sezonda yaşadığı 10 numara açığını yeni dönem öncesinde kapatmak isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda ilgilendiği genç yıldız Manuel Lanzini'nin transferi için kulübü River Plate'le pazarlıklarını sürdürüyor. Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in alınması için görüş bildirmesinin ardından devreye giren ve temaslara başlayan Siyah-Beyazlılar'ın, 21 yaşındaki Arjantinli yıldızın transferi için 4 milyon Euro'luk (12 milyon TL) bütçe ayırdığı öğrenildi. Ortaya koyduğu başarılı futbolla Arjantin'in yeni Lionel Messi'si olarak belirtilen genç yeteneği düşük bir bedele bırakmak istemeyen River Plate yönetiminin ise Kartal'a kapıyı 6 milyon Euro'dan (18 milyon TL) açtığı bildirildi. nbsp;Bu sezon transfere kısıtlı bir bütçe ayıran Kara Kartal'ın, Güney Amerika temsilcisinin belirlediği bu bedeli ödemeye sıcak bakmadığı ancak görüşme trafiğinin devam ettiği kaydedildi.
41 maça çıktı!
River Plate formasıyla geçen sezon 41 mücadeleye çıkan Manuel Lanzini, takımına 5 gol ve 9 asistlik katkı sağlamıştı. Hızı ve ikili mücadelelerdeki etkinliğiyle dikkat çeken başarılı futbolcunun, yakın bir zaman içerisinde Arjantin Milli Takımı'nın değişilmez isimleri arasına gireceği ön görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...