Lucescu hakkında bomba iddia!

Lucescu hakkında bomba iddia!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, Galatasaray'ın gündeminde olan Mircea Lucescu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam ile zamanında Trabzonspor'un da ilgilendiğini belirten Gürdal, Lucescu'nun kulübü ile var olan sözleşmesinden dolayı kendilerini reddettiğini açıkladı.Gürdal, Lucescu'nun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda ise net ifadeler kullanmaktan kaçındı.Burak Gürdal'ın açıklamaları şu şekide;"Lucescu, zamanında temas kurduğumuz hocalardan biriydi. Belli bir noktaya kadar da geldiğimizi düşündük ama kendisi yurt dışında kontratı olduğunu bize ifade etti ki bu kontrat hala sürüyor. Karar vermemiz gerektiği süre içinde bize net bir cevap vermediği için kapatmak zorunda kaldık. Bugün için Türkiye'ye gelir mi sözünün doğrultusunda hala kontratını bitirir mi, zaman gösterecek."
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...