Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğrenciler dikkat! O sınavın saati değişti

Öğrenciler dikkat! O sınavın saati değişti

EĞİTİM Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nın (PYBS), saatinin 14.00 olarak değiştirildiğini bildirdi.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan açıklamada, Merkezi Sistem nbsp;Sınav Yönergesi kapsamında 22 Haziran'da yapılacak olan, PYBS'nın başlama nbsp;saatinin 10.00 yerine 14.00 olarak değiştirildiği ifade edildi. nbsp;PYBS sınav evrakının basımı aşaması tamamlandığından, sınav başlama nbsp;saati, güvenlik kutusu ve sınav evrakı üzerinde saatin 10.00 olarak yer aldığına nbsp;dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi: nbsp;"Ayrıca, öğrenciler için hazırlanan sınav giriş belgesi üzerinde de nbsp;sınav başlama saati 10.00 olarak gözükmektedir. Bu hususlar dikkate nbsp;alınmayacaktır. Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavının başlama saatinin 14.00 nbsp;olduğu, yeniden hazırlanan sınav giriş belgelerinin de sistem üzerinden nbsp;çıktılarının alınarak öğrencilere tekrar dağıtılması gerekmektedir. " nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...